SABİT KURAL Tanıtım Yazısı | Alım ve Satım Kategori Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

SABİT KURAL Tanıtım Yazısı | Alım ve Satım Kategori Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici
Tanıtım Yazısı Kategori Kuralları ve Şablon (Alım-Satım Yapmadan Önce Mutlaka Okuyunuz);
  • Her kullanıcı 2 adet normal konu ve Aktif ''Kategori Reklamı, Öne Çıkan Reklam, Banner Reklamı için'' ekstra +1 konu açabilir. Reklamı aktif olduğu sürece 3. konusu aktif kalabilir.
  • ''Her Sektöre'', ''Sektör Farketmeksizin'' vb. tarzda ibareler yasaktır.
  • Satış konularına fiyat yazılması zorunludur.
  • Reklam süresi bittiğinde reklam için ilave açılan konunun moderatörlere Report gönderilerek kapattırılması gerekmektedir. Bu kurala uymayan üyeler 3 gün ban ceza ile uzaklaştırılır.
  • Konu baltalayıcı her türlü yorum yasaktır. Herhangi bir probleminizde konuyu report edebilir veya ''Şikayet'' konusu açabilirsiniz.​
  • Sahte DA - PA değerine sahip sitelerden tanıtım yazısı ve link satışı yapmak yasaklanmıştır.
  • Ödeme yöntemlerinde kripto para kullanımı yasaktır.
NOT: Satış konusu açarken ''Zorunlu Satış Şablonunu'' kullanmak zorundasınız. Aksi halde konunuz sorgusuz sualsiz silinir. Forum Yönetimi tarafından da inisiyatif dahilinde uzaklaştırma cezası verilir.

Zorunlu Alış ve Satış Şablonu;
  • DA - PA Değeri:
  • Google İndex Sayısı:
  • Günlük Tekil Hiti:
  • Sitenizin Aktif Olduğu Süre: (Domain yaşı yazmayınız):​
  • Sitenizin İçeriği:
  • News Kayıt Durumu: (Var/Yok)​
  • Link Türü: (Dofollow-Nofollow-Sponsored)​
  • Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: (Alıcı/Satıcı)​
  • 1 (bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı:
  • Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak: (Örnek: Yazı en az 6 ay sitede kalacaktır, belirtilmemiş ise minimum 6 ay süre ile yayında kalması gerekir.)​
  • Ödeme Alabileceğiniz Yollar:
  • Ek Notlar:
Tanıtım Bölümü Kuralları;
  • Tanıtım yazısı bölümünde Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı yayın yapan sitelerden satış yapmak kesinlikle yasaktır.
  • Tanıtım Yazısı kategorisinde bir konu içerisinde maksimum 5 site içeren satış tekli satış yapabilirsiniz. Toplu satış yapmanız halinde konunuz Tanıtım Yazısı Paketleri kategorisine taşınır ve kurallara uymadığınız için uzaklaştırma cezası alabilirsiniz. 5 site üzeri satış yapıyorsanız konunuz Tanıtım Yazısı Paketleri kısmında olacak şekilde Sponsor Reklam yada Öne Çıkan Reklam satın alarak Tanıtım Yazısı kategorisine sponsor reklam verebilirsiniz.
  • Bir üye maksimum 2 adet aktif satış konusu açabilir. Haksız rekabet oluşturacak şekilde konu sildirip/kilitletip yeni konu açanlar 1-7 gün forumdan uzaklaştırılacaktır. Aynı ihlali devam ettirmesi halinde yönetici insiyatifinde 1 ila 6 ay arasında kategoriden uzaklaştırılacaktır.
  • Sponsor Reklam yada Öne Çıkan Reklam satın alan üyeler 2 adet normal satış konusuna ek olarak +1 tane daha ekstradan satış konusu açabilir. Sponsor Reklam ya da Öne Çıkan Reklam süresi bittikten sonra 3. satış konusu silinir.
  • Cinsel içerikli yayın yapan sitelerden satış yapmak yasaktır.
  • İnfosuz ve indexsiz olan sitelerden satış yapmak yasaktır.
  • Sahte PA - DA değerine sahip sitelerden satış yapmak yasaktır
  • Satış yapan kişiler, karşı tarafın menfaatlerini de gözeterek en az 6 ay olmak sure ile yazıların silinmeme garantisini vermek durumundadır.
  • Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : 6 Ay , 1 Yıl ve hiçbir zaman silinmeyecek. şeklinde NET olarak belirtmeniz gereklidir. ''Site açık olduğu sürece yazılar silinmeyecektir'' kavramı geçersizdir.
  • Tanıtım yazısı yayınlanma tarihinden itibaren ilk 6 aylık süre içerisinde yazılar silinir yada linkler kaldırılırsa, satıcı oluşan mağduriyeti gidermek durumundadır.
  • Satış konusunda verilen bilgilerin gerçeği yansıtmaması halinde, satıcı müşterinin mağduriyetini gidermek durumundadır.
  • Forum'da edu.tr - gov.tr link, tanıtım ve makale satış/alış işlemleri yasaktır.
Yukarıda belirtilen kurallara uymayan kişilerin konuları farklı kategoriye taşınır veya silinir. Aynı ihlalin tekrarında 1-7 gün süreyle uzaklaştırma cezası alır.
Kural ihlaline devam edilirse, yöneticinin insiyatifi dahilinde kategoriden veya forumdan uzaklaştırma cezası alacaktır.

895187175.gif

Yasaklanan İçerikler;
  • T.C. Kanunları ve Mevzuatlarına aykırı olan tüm illegal içerikler yasaktır!
  • TV ve Dizi izleme, +18 Yetişkin içerikli siteler, Bah*s, Kum*r, Şans oyunları, piyango vb.Telifli içerikler (waréz vb.)
  • Yukarıdaki ve benzer mantıkta olan siteler ile ilgili Forum içerisinde konu açmak çalışma yapmak ve yaptırmak kesinlikle yasaktır. Forumdan uzaklaştırılırsınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumumuzdan Faydalanmak İçin Hemen Üye Olun Aramıza Katılın

Kayıt Ol!