SABİT KURAL Seo Hizmet Paketleri | Kategori Kuralları ve Konu Açma Şartı

SABİT KURAL Seo Hizmet Paketleri | Kategori Kuralları ve Konu Açma Şartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici
Seo Hizmet Paketleri Kategori Kuralları;
  • Her üye 2 adet normal konu ve Aktif ''Kategori Reklamı, Öne Çıkan Reklam, Banner Reklamı için'' ekstra +1 konu açabilir. Reklamı aktif olduğu sürece 3. konusu aktif kalabilir.
  • ''Her Sektöre'', ''Sektör Farketmeksizin'' vb. tarzda ibareler yasaktır.
  • Konu baltalayıcı her türlü yorum yasaktır. Herhangi bir probleminizde ''Şikayet'' konusu açabilirsiniz.
  • Flood yani 3 mesaj üst üste yazmak yasaktır.
  • Satış konusunu illegal bir şekilde yukarı çıkartmak yasaktır. Son mesajı silip yeniden yazmak vb. gibi...
  • +18 (xyz) siteler ile çalışma yapmak ve yaptırmak kesinlikle yasaktır.
  • TR uzantılı gov ve edu sitelerden link çıkışı yapmak için belge gerekmektedir. Bunun harici satışlar yasaktır.
  • Satış konularına fiyat yazılması zorunludur.
  • Örnek rapor/çalışma istemek yasaktır. Örnek rapor paylaşımı yapmak satıcının inisiyatifindedir.
  • Referans çalışma istemek yasaktır.
  • Üyelerden gelen yoğun talep ve son kullanıcıyı aldatmaya yönelik bir işlem olan DA/PA değerlerini manipüle ederek arttırma hizmetleri yasaklanmıştır.
  • Ödeme yöntemlerinde kripto para kullanımı yasaktır.

Not: Kategori kurallarına uygun olmayan konu ve mesajlar silinecektir.

Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler;
  • Edu-Gov vb. tanıtım yazısı paketleri için Tanıtım Yazısı kategorisine...
  • Sosyal medya paketleri (Google News, C Class IP tanıtım yazısı içermeyen) için Sosyal Backlink Paketleri kategorisine...
  • Sözlük paylaşımları, firma rehberi, profil ve yorum backlink, sosyal imleme için Sosyal Backlink Paketleri kategorisine...
  • Hit gönderim hizmetleri için İlan Panosu kategorisine...
  • Anahtar kelime vb. sıralama takip araçları için İlan Panosu kategorisine...
  • Seo araçları için Account & Lisans & Item Satışı kategorisine...
  • Site içi optimizasyon için Site İçi Seo Optimizasyon kategorisine açılması gerekir. Kategori kurallarına aykırı konular, gerekli kategorilere taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumumuzdan Faydalanmak İçin Hemen Üye Olun Aramıza Katılın

Kayıt Ol!